Stap in Team StampinCronelia

Stampin' Up!-demonstratrice worden, wat houdt het in?

Houd jij er ook van om creatief bezig zijn met stempels, papier en inkt? En hou jij van van korting? Vind je het leuk om met gelijkgestemden om te gaan en om nieuwe mensen te leren kennen? En zou je fijn vinden om hier eventueel wat geld mee te verdienen? Op die tijdstippen die jou goed uitkomen? Of wil je de producten alleen voor eigen gebruik, en met korting kopen? Dat is allemaal mogelijk wanneer je het voordelige starterspakket van Stampin' Up! aanschaft bij Team StampinCronelia.

 

Bij Team StampinCronelia komen we regelmatig bij elkaar voor overleg en voor creativiteit. Wil je persoonlijke begeleiding van me bij het opstarten van je bedrijf, dan help ik je graag. Wil je alleen demo worden voor de 20% korting en verder niets? Ook prima.
 

Alle hoe en wat

 • Bij aanschaf van een Stampin’ Up! starterspakket mag je Stampin’ Up!-producten uitkiezen ter waarde van €175,- en betaal je slechts €129,- ! Dat is meteen al voor €46,- gratis aan producten. 

 • Er zijn geen inschrijfkosten en de verzendkosten van dit Starterspakket zijn gratis. 

 • Als Stampin’ Up!-demonstratrice krijg je minimaal 20% korting op je bestellingen (geen bestelverplichting). Deze korting kan oplopen tot 25% en meer! 

 • Je mag ook Stampin' Up! demo worden puur voor je eigen hobby. Er is geen bestelverplichting, je kunt het dus bij het Starterspakket laten. Wil je aan anderen verkopen? Prima. Wil je nul klanten? Ook prima. Jij bepaalt.

 • Als demo mag je een minstens een maand eerder dan klanten bestellen uit de nieuwe catalogi. 

 

 • Bij het Starterspakket krijg jij ook nog een gratis businesspakket t.w.v. €60,-. In dit pakket vind je onder meer bestelformulieren, catalogi en uitnodigingen. 

 

 • Jij bepaalt zelf hoe je jouw demonstratorschap invult. Niets is verplicht. Je mag workshops gaan organiseren, maar dat hoeft niet. Met workshops kun je wat extra inkomsten verdienen. En wil je hier hulp bij, ik help je graag. 
   

 • Je mag je aanmelden voor heel gave Stampin’ Up! evenementen, zoals OnStage.

 • Je ontvangt regelmatig de Team StampinCronelia nieuwsbrief.

 • Je wordt onderdeel van Team StampinCronelia. Je mag deelnemen aan mijn maandelijkse teambijeenkomsten, je ontmoet nieuwe mensen en sluit nieuwe vriendschappen.

 

Hoe werkt het

Wil je van het Stampin’ Up!-demonstratorschap blijven profiteren en genieten van de vele voordelen, dan werkt het als volgt:

 

Bij Stampin’ Up! werken we met een zogenaamd commissieverkoopvolume (CSV) en elk product heeft een aantal CSV-punten.

Het enige wat je moet doen om demo te blijven is dat je een kwartaalomzet hebt van €372,- (incl. BTW), dit is 300 CSV. Oók op die €372,- krijg je al 20% korting! Je mag die omzet over al die maanden verdelen en elke bestelling telt mee. Dus misschien wil je vriendin, collega, zus, etc. wel bij jou bestellen.

 

Het kwartaal waarin je instapt wordt niet meegerekend, zodat je over het algemeen drie tot zes maanden de tijd hebt om je eerste kwartaalomzet te behalen.
Mocht je op een bepaald moment willen stoppen als demonstratrice en/of haal je je kwartaalomzet niet, dan vervalt je demo-schap automatisch na dat kwartaal. Je bent niets verschuldigd aan Stampin’ Up!, er zijn geen addertjes onder het gras, je wordt niet gebeld of dergelijke. En je mag uiteraard je mooie spullen houden voor je eigen hobby. Wil je na het verlopen van je demo-schap toch weer gaan starten als demo, dan kan dat en schaf je weer een Starterspakket bij mij aan. 

Heb je nog vragen? Mail me dan a.u.b. op starterspakket@cronelia.nl en maak een vrijblijvende afspraak met me in mijn eigen workshopruimte (of maak een telefonische afspraak) in Horssen (Gld.). Dan kun je ook meteen een flink aantal Stampin’ Up!-producten zien en voelen!

Is alles helemaal duidelijk en wil je meteen bij me instappen als Stampin’ Up! demonstratrice dan kan dat via onderstaande button. 

 

SUperleuk dat je kiest voor Team StampinCronelia!

En t/m 30 juni 2020 is het is wel héél erg aanlokkelijk om het voordelige Starterspakket van Stampin’ Up! aan te schaffen.
Niet alleen kies jij voor €175,00 aan mooie producten, terwijl je maar €129,00 betaalt. Je mag ook nog bij de aankoop van je Starterspakket een stempel- en ponsbundel (pag. 168–169) of een stempel- en stansenbundel (pag. 173-179) selecteren uit de nieuwe jaarcatalogus 2020–2021. Dit is dus nog eens EXTRA naast je reguliere Starterspakket.

En of je nu je producten voor je eigen hobby aanschaft of er wat mee wilt verdienen, jij bepaalt dat zelf. Ik verwelkom je graag in mijn team, Team StampinCronelia.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 • Facebook Social Icon
 • Instagram
 • YouTube
 • Pinterest Social Icon

©2019 StampinCronelia.. All rights reserved.