Workshop-At-Home-Pakket juni "You're A Peach"

Vanaf juni gaat het Workshop-At-Home-pakket er wat anders uitzien. Elke laatste dag van de maand plaats ik een video op mijn YouTube-kanaal StampinCronelia met daarin vier projecten. Wil je meedoen en de projecten ook maken, dan kun je een materialenpakket bestellen.Voor het Workshop-At-Home-pakket van juni maak ik gebruik van de geweldige nieuwe collectie "You're A Peach". Deze collectie bestaat uit een stempelset, bijbehorende stansen, dessinpapier (DSP) en prachtig lint.


De lijmsoorten die ik gebruik zijn Tombow Liquid Glue, Tear & Tape, Stampin’ Dimensionals en plakpuntjes (Glue Dots).

Je kunt bij mij altijd inktkussens en lijm (mee)bestellen, of gebruik wat je al in huis hebt.


Verder gebruikte ik de volgende inktkussens: Calypso Coral, Pear Pizzaz, Pale Papaya.


Er zijn diverse opties om deze workshop, die elke maand anders is, thuis te maken. Altijd maken we gebruik van mooie Stampin' Up!-materialen die op dat moment beschikbaar zijn en heel veelzijdig zijn.

Je ontvangt materialenpakketjes voor de te maken projecten. De eventuele ponste vormen en gestanste labels krijg je er bij. Zelf knip je het lint, tenzij ik ook nog ander lint gebruik, dan knip ik dat voor je.


Bekijk hier een korte video: https://youtu.be/3t02Q3tAQh8.Er zijn vier bestelopties om uit te kiezen.


OPTIE 1 - €65,00