NIEUW: Het "Koffie & Kaart Thuispakket"

Bijgewerkt: 11 okt 2020

Creatieve Koffie & Kaart is altijd heel gezellig en ik organiseer dit inmiddels in drie plaatsen: Beneden-Leeuwen, Druten en in mijn eigen studio in Horssen (Gld.). Is dit voor jou nu net te ver dan kun je nu bij StampinCronelia het Koffie & Kaart Thuispakket bestellen. Het eerste Koffie & Kaart Thuispakket gaat in november in en we gaan aan de slag met de prachtige set Celebrations Tidings. Deze bundel is een zeer veelzijdige bundel en voor heel veel gelegenheden te gebruiken, zoals kerst, verjaardagen, Valentijnsdag, huwelijkskaarten, leuke labels en doosjes, et cetera. Zelf ben ik vooral helemaal fan van de mooie stansen. Op de foto hieronder zie je enkele voorbeelden uit de catalogus van Stampin' Up!®.


Wat houdt het KOFFIE & KAART THUISPAKKET in?


* Je ontvangt een compleet materialenpakket om vijf kaarten (of wat anders) te maken.

* Ik heb alles voor je gestanst en/of geponst.

* Ook je enveloppen zitten in dit pakket.

* In het materialenpakket zit altijd een hele rol lint (9.1 m) (of soms zelfs een duo of trio-pak!) of een pakje mooie siersteentjes. Je houdt dus ruim voldoende over voor nog meer projecten.

* Elke maandagochtend plaats ik een filmpje op Youtube met daarin de instructies voor de te maken kaart. Je kunt deze video ook terugkijken op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

* Omdat de ene maand vier maandagen heeft en de andere vi