Kylie's International Blog Highlights maart 2021

Een aantal maanden geleden deed ik bijna elke maand mee aan de bloghop van Kylie Bertucci. Toen kwam de klad erin, geen idee waarom. Maar ... ik doe weer mee!


Wat is de bedoeling? Een jaar lang is er één thema, dit jaar is het thema 'Thank you' oftewel 'bedankt'.


Voor mijn kaart heb ik een basis van Basic White Thick van 21 x 14,5 cm, gerild op 10,5 cm. Hierop komt een mat in Sahara Sand van 13,5 x 9,5 cm en daarop een mat van Basic White A4 van 13 x 9 cm. Deze mat heb ik geëmbost met de Sierbloemen 3D-embossingmal.


Om de mat is een stukje 'embroided ribbon' lint gelijmd en daar omheen een strikje van Linen Thread.


De cirkel is gestanst met de Gestikte Vormen stansen in Sahara Sand. De stempels komen uit stempelset Sweet Strawberry en heb ik uitgeknipt, en ook geponst met de aarbeienpons. Ze zijn ingekleurd met diverse Stampin' Blends.


Aan de binnenkant heb ik een aardbei geplakt en als laatste heb ik nog wat Champagne Rhinestones toegevoegd.


Vind je mijn kaart leuk dan kan je er op stemmen, dit is de link. Uiteraard hoop ik op je stem, de top 10 mag nl. aan een ereronde meedoen.


Alle materialen bestel je rechtstreeks in mijn webwinkel of via de e-mail.