Global Design Project #GDP294


Ik daag mezelf uit om elke week mee te doen met de Global Design Project Challenge. Elke week weer een andere leuke uitdaging. Deze week is het een sketch challenge.Voor mijn kaart heb ik een basis genomen van Basic White A4 van 21 x 14,5 cm met daarop een mat van You're A Peach DSP van 14 x 10 cm. Op deze mat komen twee gestanste labels van de Tailor Made Tags in Basic White, die ik heb geëmbost met de embossingmal Checks & Dots.De bloemetjes en de blaadjes heb ik uitgeknipt uit hetzelfde DSP en de tekst is gestempeld met de nieuwe In Color Evening Evergreen. Ook de tekst heb ik uitgeknipt.

Voor de kaart heb ik de stempelbundel Sweet As A Peach gebruikt. Het is echt één van mijn favoriete bundels uit de nieuwe jaarcatalogus.


Hieronder vind je het voorbeeld van de sketch.