Een vintage-achtig kaartje


Alweer een nieuwe uitdaging van Just Add Ink: een sketch challenge. Het leuke van sketch-uitdagingen is dat je er alle kanten mee op kunt. Je gebruikt het voorbeeld ter inspiratie en het hoeft dus dus echt niet per sé precies nagemaakt te worden.

Enne .... ik ben te laat met mijn deelname, maar ik wil mijn kaart hier toch plaatsen. ;-)Voor mijn kaart heb ik als basis Sahara Sand kaartkarton gebruikt, een kleur die ik steeds vaker als basis gebruik. Hierop komt een mat in Basic White en daarop een mat in Sahara Sand. Deze mat heb ik bestempeld met Very Versailles in Sahara Sand inkt. Nu was de bedoeling om deze mat te embossen met de Tijdloos Textiel embossingfolder maar dat ben ik totaal vergeten .... ;-(De stempel met het handschrift heb ik eerst afgestempeld op kladpapier en daarna pas op de mat gestempeld. De mat onder het label met de tekst is van Vellum en is ook gestanst met een Stitched So Sweetly - stans. De houten blaadjes en stippen zijn van de In Good Taste elements en heb ik opgelijmd met Tombow.