Een tasje voor een challenge

De nieuwe Global Design Project #290 is een sketch challenge. Dit keer maakte ik hier geen kaart voor maar een cadeautasje. Vul hem met lekker chocolaatjes, snoepjes of iets anders en maak er een ander blij mee.


De basis is gemaakt van een vel kaartkarton Misty Moonlight. Ik rilde hem op de korte kant op 5 cm en op de lange kant op 5 / 13 / 18 / 26 cm.Het gestreepte dessinpapier komt uit het Dandy Garden DSP-papier en heb ik door de helft gesneden met de Paper Trimmer. Verder heb ik de Sailing Home en de bijbehorende stansen gebruikt. Dit blijft een prachtige set!


Het anker heb ik gestanst uit een stukje Soft Suède kaartkarton en opgelijmd met Tombow op een wit mini-knijpertje. De diverse afbeeldingen heb ik gestempeld in Crumb Cake. Deze kleur is altijd mooi met blauwtinten. Door het gaatje heb ik een stukje Linen Thread geknoopt.


Heb je nog vragen mail dan a.u.b. naar info@cronelia.nl.


Groet, Corine


--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- -