Een mini mini-album

Bijgewerkt: jan 18

Afgelopen vrijdag had ik een workshop "mini-album maken. Dit soort albums maken vind ik zelf erg leuk om te doen, en je kunt er echt je creativiteit in kwijt. Zelf maakte ik er één met voornamelijk retired (uit het assortiment) papier. Dit project is dan ook ideaal om je restanten mee op te maken.

De diverse linten die ik gebruikte zijn zowel retired als nog verkrijgbaar, zoals dat mooie Polkadot-lint.

Met de Butterfly Duet pons heb ik diverse vlinders uitgeponst, in DSP, in kaartkarton en in Vellum, het doorzichtige kaartkarton. De pons is te vinden in de jaarcatalogus. Nu is mijn albumpje nog niet af en het moet nog gevuld worden met foto's en andere zaken die ik wil bewaren, zoals bijv. kaartjes van musea of bonnetjes van restaurants en dergelijke.


Het Butterfly Gala DSP heeft aan de ene kant kleur en aan de andere kant zwart-wit. Van dit papier had ik nog twee vellen over, mijn favoriete patroon. Hier heb ik onder meer een envelop mee gemaakt. Enkele randen van de pagina's zijn bedekt met een strookje DSP.