De CARD CLASS van juli

Bijgewerkt: 15 jul 2020

De Card Class van juli is gereed! Deze maandelijkse kaartclub wordt elke maand aan huis geleverd en bevat een aantal leuke projecten om zelf te maken. Per maand kan de indeling variëren en zijn er meerdere opties.

In juli maken we zestal mooie kaarten, cadeauverpakkingen en een leuke verpakking voor een traktatie. Dit pakket bevat voor ruim €20,00 aan materialen om je projecten te maken. Ook heb ik van een paar projecten een instructiefilmpje op Youtube gemaakt. Je ontvangt de link na ontvangst van de betaling.

Deze maand zijn er vier opties om te bestellen, je vindt ze hieronder. Het bevat alle materialen om de projecten te maken, behalve de stempelset/bundel, inkt en lijm. We maken van elk model twee kaarten. En doe je minimaal zes maanden achtereen mee**? Dan krijg je na zes maanden voor €20,00 aan GRATIS producten naar keuze. Je kunt op elk moment annuleren!


In juli maken we gebruik van de geweldige nieuwe stempelset Nothing's Better Than, voor iedereen die van koffie, chocolade, koekjes en cocktails houdt. En daarom zijn de doosjes ook gevuld met chocola en koekjes. :-)


De Card Class is exclusief de stempelset, inkt en lijm. Je kunt altijd deze producten toevoegen aan je bestelling, of je kunt alle benodigdheden die je thuis hebt gebruiken.