CARD CLASS TO GO augustus 2020

Bijgewerkt: 4 dec 2020

De Card Class van augustus is gereed! Deze maandelijkse kaartclub wordt elke maand aan huis geleverd en bevat een aantal leuke projecten om zelf te maken. Per maand kan de indeling variëren en zijn er meerdere opties.

In augustus maken we zestal mooie kaarten en cadeauverpakkingen. Dit pakket bevat voor ruim €20,00 aan materialen om je projecten te maken.


Deze maand zijn er vier opties om te bestellen, je vindt ze hieronder. Het bevat alle materialen om de projecten te maken, behalve de stempelset/bundel, inkt, Stampin'Blends en lijm. We maken van elk model twee kaarten. En doe je minimaal zes maanden achtereen mee**? Dan krijg je na zes maanden voor €20,00 aan GRATIS producten naar keuze. Je kunt op elk moment annuleren!


In augustus maken we gebruik van de geweldige nieuwe stempelset Beautiful Autumn. Deze bundel is heel veelzijdig en voor talloze projecten te gebruiken. Verder is de stempelset Gather Together gebruikt, met de bijbehorende stansen. Heb je deze stempelset niet of wil je deze niet, dan kun je ook de afbeeldingen uit de Beautiful Autumn gebruiken.